A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated

Filename: codeigniter/CodeIgniter.php

Line Number: 46

Acasa
--- Noi membri ACAROM --- RENAULT COMERCIAL ROUMANIE si ESE Prusa Logistics --- detalii in sectiunea membri ---
 
Cauta in site:
 
 
Prezentare

 
  Prezentarea ACAROM

 

ACAROM, Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania, este o asociatie de tip profesional si patronal compusa din societati comerciale care desfasoara activitati in industria de automobile.

 ACAROM, grupeaza 158 societati comerciale...

 

 
 banner_dp_002_400_02

Organizat de revista ‘’T&T – Tehnica si Tehnologie ” in zona cu cea mai mare densitate de companii-client ale domeniului si beneficiind de increderea si sprijinul unor importanti parteneri, printre care si ACAROM, Demo Plast Vest se dovedeste a fi evenimentul asteptat al unei industrii in plina expansiune. Asa cum Demo Metal a redat increderea si speranta ca participarea la un astfel de eveniment este cea mai buna oportunitate pe care o au profesionistii din industrie, la fel, Demo Plast readuce dorinta celor implicati in domeniu de a participa la evenimentul industriei lor. Cu o noua abordare, cu accent pe dezvoltarea si consolidarea afacerilor, prin realizarea unor noi conexiuni intre oameni si firme, Demo Plast Vest este evenimentul unei industrii dinamice cu implicatii din ce in ce mai adanci in alte sectoare industriale.  

Facem mentiunea ca membrii ACAROM beneficiaza de tarife preferentiale de participare.
Pentru mai multe informatii despre Demo Plast Vest 2017, va invitam sa accesati www.demoplast.ro sau sa ne trimiteti un e-mail la demoplast@tehnicmedia.ro
Totodata va stam la dispozitie si la telefon: 0753.317.247.Copyright @ ACAROM. Toate drepturile rezervate.

web design by way2web.ro